Csatlakozz hozzánk
és legyél csapattag!

Misszió

A NetPincér mostantól foodpanda! A foodpandánál töretlenül innoválunk azért, hogy mindenki számára karnyújtásnyi közelségbe hozzuk a világot. És hogy mit is jelent ez pontosan?

Azt, hogy míg a foodpanda ételrendelő szolgáltatásként lett ismert több, mint 22 évvel ezelőtt, ma már ennél sokkal többek vagyunk. Olyan tech-alapú gyorskereskedelmi tevékenységet folytatunk, ami képes kiszállítani szinte bármit, amire az ügyfeleinknek 30 percen belül szüksége van.

Partnereink között ma már megtalálhatók az éttermek mellett kávézók, élelmiszer üzletek, cukrászdák, virágboltok, italboltok, és csak egyre színesedik a most már csaknem 6000 partnert számláló palettánk.

Kollégáink azért dolgoznak nap, mint nap, hogy Neked csak a kezed kelljen kinyújtani, és máris megkapd azt, amire igazán szükséged van.

Akkor, és ott, ahol épp vagy. Ettől lesz az egész világ egy rendkívül közeli és izgalmas hely, mi pedig örülünk, hogy ennek részesei lehetünk Veled.

Nyitott állásaink

Állások

31 nyitott pozíció összesen
További állásajánlatok
Csapatunk

Ismerd meg tehetséges csapatunkat és csatlakozz hozzánk!

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy nálunk igazán elfogadó a közösség, és nemtől, kortól, bőrszíntől, vallástól, valamint nemi identitástól függetlenül bárki a csapatunk tagja lehet, aki szakmailag megfelel az elvárásoknak és magáévá tudja tenni a vállalati kultúránkat.

Hiszünk abban, hogy a sokszínűség - mind emberi tulajdonság, mind szakmai háttér tekintetében - pozitív hatással van a foodpanda működésére és a cég eredményeire.
Az alábbiakban azt mutatjuk be nektek, hogy milyen munkafolyamatok folynak nálunk, és, hogy ezeket mely divíziók látják el.

Központi területek

A központi területeken soha nem áll meg az élet, zajlik itt szervezés, tervezés, kampányfejlesztés, kapcsolattartás, elemzés, és még sorolhatnánk. Nekik köszönhetően működik a rendszer, és miattuk lesz sokkal könnyebben kezelhető az app. Ők kutatják az új üzleti lehetőségeket és a technikai innovációkat is a központi területeken koordinálják.

További részletek

Központi területek

Business Development
csapatunknak már a neve is utal arra, hogy az új üzleti lehetőségek után kutatnak, és az ő feladatuk a foodpanda virtuális konyháinak menedzselése is.

Business Intelligence, Product és IT
csapatunkban minden olyan fontos feladatot ellátnak munkatársaink, amelyek a technológiai hátterünkhöz kapcsolódnak.

Finance
részlegünk felel a teljes körű pénzügyi- és könyvelési feladatok ellátásáért, valamint pénzügyi stratégiánk meghatározásáért is, illetve ehhez a csapatunkhoz tartoznak még jogászaink is, akikre bármikor számíthatunk, ha jogi támogatásra van szükségünk.

HR
részlegünk elsődleges feladata annak biztosítása, hogy kollégáink jól érezzék magukat a foodpandánál, de ők felelnek az irodai és panda marketben dolgozó kollégák toborzásáért, menedzselik a kiválasztási folyamatott és a bérszámfejtés gördülékeny működését biztosítják.

Marketing
csapatunk napról napra azon dolgozik, hogy minél szélesebb réteg megismerje a foodpandát és felhasználóvá váljon, az összes üzleti megjelenést ők menedzselik, de ha valamilyen kedvezményes akcióval találkozol, azt is nekik köszönhjük.

Ügyfélkapcsolati területek

Az ügyfélkapcsolati területeken dolgozó kollégáink a megrendelőinkkel, partnereinkkel és futárainkkal való kapcsolattartásért felelnek. Tehát ők azok, akik mindig elérhetőek, ha bármi kérdés felmerülne, rajtuk keresztül tudjuk ügyfeleinkkel is tartani a kapcsolatot és mindent megoldanak, amire csak a foodpandázóknak szüksége van.

További részletek

Ügyfélkapcsolati területek

Call Center
munkatársaink azok, akikhez bármikor fordulhatnak megrendelőink, ha a rendelés kapcsán akadnak kérdések, napi működésüket pedig külön támogató kollégák segítik tréningekkel és a ellenőrzési folyamatok biztosításával.

Delivery
divízióban több, mint 4300 futárpartnerünk ügyeit intézik a kollégáink. Ők szerződtetik a futárokat, és ők felelnek futárflottánk napi szintű koordinálásáért is.

Front Business Development
csapatunk kimondottan az új területekhez kapcsolódó partneri hálózatunk bővítésével és támogatásával foglalkozik, de például olyan érdekes terület is a feladatkörükhöz tartozik, mint a virtuális franchise-aink értékesítése.

Sales
kollégáink nemcsak partneri hálózatunk bővítéséért felelnek, de tapasztalataik és piaci ismereteik segítségével szakmai információkkal is támogatják partnereinket a mindennapokban.

Account
csapatunk a már meglévő partnereink támogatásában segítenek, hogy minél jobb ügyfélélményt nyújthassanak megrendelőiknek, valamint különböző megjelenési lehetőségeket javasolnak számukra az alkalmazásunkban.

panda market

A panda market fedőnév valójában a panda marketet takarja, saját üzlethálózatunk működésének mindennemű támogatása tartozik hozzájuk. A panda market üzleteink dark store-ok, ami azt jelenti, hogy csak foodpanda honlapján vagy alkalmazáson keresztül lehet rendelni élelmiszert és más egyéb háztartási cikkekeket. A panda market felel az üzletek kiépítéséért és a teljeskörű működtetéséért valamint a napi forgalom kiszolgálásának biztosításáért is ez a részleg felel.

Miért a
foodpanda?

Mit kínál neked a foodpanda?

Ahhoz, hogy karnyújtásnyi közelségbe hozzuk a világot, a kollégáinknak is szárnyakat kell adnunk: közösségi életet, egyéni és csoportos juttatásokat és programlehetőségeket kínálunk Neked, valamint olyan vállalati értékeket, amelyek nap, mint nap utat mutatnak számunkra működésünkhöz.

Azt szeretnénk, hogy minden munkatársunk úgy érezze, nálunk megtalálta a helyét, és a céljainkat, valamint értékeinket is magáénak érezze. Ezt az alábbiakkal segítjük elő.

Lehetőségek

A foodpanda működését a lelkes, tenni akaró kollégák és remek szakemberekből álló csapat teszi lehetővé. Hiszünk abban, hogy az ő fejlődésükkel a cég maga is napról napra többé válik. Annak érdekében, hogy segítsük munkavállalóinkat a fejlődésben, csapat- és ágazati szinten vannak lehetőségek szakmai továbbképzésekre, és a jövőben egyre több képzést szeretnénk biztosítani kollégáink számára:

Lehetőségek

A foodpanda működését a lelkes, tenni akaró kollégák és remek szakemberekből álló csapat teszi lehetővé.

Hiszünk abban, hogy az ő fejlődésükkel a cég maga is napról napra többé válik.

Annak érdekében, hogy segítsük munkavállalóinkat a fejlődésben, csapat- és ágazati szinten vannak lehetőségek szakmai továbbképzésekre, és a jövőben egyre több képzést szeretnénk biztosítani kollégáink számára:

 •  A foodpandánál azt gondoljuk, hogy a legjobb és leghatékonyabb tanulást mentoring segítségével, és új feladatok elsajátításával érhetik el a kollégák, cégünk folyamatos változásával és fejlődésével pedig ezt nap, mint nap biztosítjuk számukra.
 • Folyamataink és működésünk fejlesztésében minden kollégánk segítségét várjuk, alulról és felülről érkező javaslatok és gondolatok segítségével tesszük cégünket egyre sikeresebbé. 
 • Kollégáink olyan squad projektekben vehetnek részt, mely ágazatok közötti együttműködési lehetőséget biztosítanak. A közös ötletelésnél, azok megvalósításánál és új dolgok megalkotásánál nincs is jobb lehetőség a fejlődésre.
 • A Delivery Hero csoport tagjaként egyre több pozíciónknál fontos az angol nyelv ismerete. Azoknak, akik tökéletesíteni szeretnék az angol nyelvtudásukat, térítésmentes nyelvórákat biztosítunk a belépő szinttől egészen a business angol szintig.
 • Online platformon keresztül több ezer szakmai és soft skill tréninghez férhetnek hozzá kollégáink.  

 

Juttatások

Azt szeretnénk, hogy a foodpandánál kollégáink tényleg otthon érezzék magukat. Ezt a legkülönfélébb módokon próbáljuk elősegíteni, az apró gesztusoktól egészen a nagyobb juttatásokig – amelyekből folyamatosan újabbakat és újabbakat vezetünk be, lehetőségeink szerint.

Juttatások

Azt szeretnénk, hogy a foodpandánál kollégáink tényleg otthon érezzék magukat.

Ezt a legkülönfélébb módokon próbáljuk elősegíteni, az apró gesztusoktól egészen a nagyobb juttatásokig – amelyekből folyamatosan újabbakat és újabbakat vezetünk be, lehetőségeink szerint.

 • Az újonnan belépő kollégáink azonnal kipróbálhatják a foodpanda kínálta élményt egy welcome kuponnal, kéthetente pedig minden kollégánk rendelhet magának ebédet a foodpandáról – szintén egy tőlünk kapott kupon segítségével.
 • Saját konditermünk van, amelyet minden munkatársunk ingyen használhat.
 • Szerintünk csak az apuka jelenlétével lehet teljes a baba születése, így újdonsült kispapáinknak a jogilag előírt napokon felül plusz apanapokat biztosítunk.
 • Fokozott hangsúlyt szeretnénk helyezni a mentális egyensúly fenntartására, ezért minden munkatársunk számára térítésmentesen érhető el az év bármelyik napján az ICAS - Munkavállalói Támogatóprogram, amely keretében a munkahelyi tanácsadókból és pszichológusokból álló csapat tagjainak segítségét kérhetik kollégáink.
 • Kollégáink hónap- és évfordulójáról nem feledkezünk meg: az ünneplést foodpandás ajándékokkal tesszük emlékezetessé.

Programok

Munkaidőben vagy azon kívül, aki a foodpandánál dolgozik, az soha nem unatkozik! Pontosan tudjuk, hogy kikapcsolódásra és közös programokra egyszerűen szükség van, így ezekre számos különféle lehetőséget biztosítunk.

Programok

Munkaidőben vagy azon kívül, aki a foodpandánál dolgozik, az soha nem unatkozik!

Pontosan tudjuk, hogy kikapcsolódásra és közös programokra egyszerűen szükség van, így ezekre számos különféle lehetőséget biztosítunk.

 • Kollégáink számára heti két alkalommal szervezünk online jógaórát,  hogy fizikai erőnlétükről és mentális egészségükről is gondoskodjunk.
 • Támogatjuk akár heti szinten is az irodai masszázs igénybevételét, hogy a stresszlevezetés is könnyen menjen.
 • Kis- és nagycsoportos céges csapatépítők és rendezvények segítségével építjük a közösséget, hogy a munkán kívül is közös élményekkel gazdagodjanak munkatársaink.

Vállalati értékek

Úgy gondoljuk, azok érzik magukat igazán jól a foodpandánál, akik azonosulni tudnak a mindennapok során nemcsak a cég törekvéseivel, hanem a vállalati értékeivel is. Sokszínűség, a környezetünk megóvása, transzparencia, tisztelet mások iránt és empátia: az értékeinkből nem engedünk, mert hiszünk benne, hogy csak ezek betartásával lehetünk hosszú távon is sikeresek és hitelesek.

Vállalati értékek

Úgy gondoljuk, azok érzik magukat igazán jól a foodpandánál, akik azonosulni tudnak a mindennapok során nemcsak a cég törekvéseivel, hanem a vállalati értékeivel is.

Sokszínűség, a környezetünk megóvása, transzparencia, tisztelet mások iránt és empátia:

az értékeinkből nem engedünk, mert hiszünk benne, hogy csak ezek betartásával lehetünk hosszú távon is sikeresek és hitelesek.
Mindent szeretnénk megadni partnereinknek, megrendelőinknek, és ami a legfontosabb: a munkavállalóinknak is, és szerintünk ez csak így lehetséges. Csak így válhatunk mi a hazai munkaerőpiac egyik legjobb munkáltatójává.

 • Fontos, hogy a munkatársaink magukévá tegyék a tulajdonosi gondolkodásmódot, hiszen csak így érezhetik át a cég sikereit és problémáit is a folyamatos fejlődés érdekében.
 • Nálunk nincsenek titkok. Működésünk a transzparencián alapszik, hiszen a vezetők és csapattagok, valamint a különböző csapatok közötti nyílt és kétirányú információ megosztással segíthetjük igazán a cég fejlődését.
 • A legjobb megoldások csapatban születnek, éppen ezért helyezzük az egyéni prioritások elé a csapatmunkát és a csapatcélokat.
 • A foodpandánál mindenkinek számít a véleménye. Arra buzdítjuk kollégáinkat, hogy bátran szólaljanak fel, ha nem értenek egyet valamivel.
 • Hisszük, hogy a sokszínűség ma már alap. Egy cég sokszínűsége szerintünk nagyban hozzájárul annak sikeréhez.
 • Nap, mint nap a világ jobbá tételén dolgozunk. A közös jövőnk elképzelhetetlen a környezetünk megóvása nélkül.
 • A munkánk sikerét ügyfeleink elégedettségével mérjük, ehhez pedig ügyfélközpontú hozzáállást várunk el minden kollégánktól.
 • Hisszük, hogy mindenki hibázhat, és a megfelelő következtetés levonásával tanulunk ezekből.
 • Bármilyen pozícióban is dolgozik valaki, a kreatív gondolkodás és az új, akár váratlan megoldások mindenkinek a segítségére lehetnek.
 • A döntéseinket soha nem bízzuk véletlenre vagy megérzésekre, mindig adatokra alapozzuk őket. Ez határozza meg a napi munkát.
 • Munkatársaink teljesítményét nem személyes preferenciák, szubjektív vélemények vagy szervezeti politika alapján határozzuk meg. Mi a teljesítményközpontúság és az objektív értékelés hívei vagyunk.
 • A jó munkához van, hogy el kell engedni az eredeti terveinket. Kiváló eredményt csak rugalmas és agilis hozzáállással tudunk elérni.
 • Számunkra fontos a feladatok priorizálása, valamint az eredményorientált hozzáállás. Nem a munka mennyisége, hanem a minőség és hatékonyság számít.
 • Tiszteljük egymást – egymás idejét, véleményét és határait –, mert tudjuk, hogy a különbözőség tisztelete és elfogadása segít mindenkiből a legjobb teljesítményt kihozni.
 • Kollégáink egyben a foodpanda nagykövetei is, akik lelkesen és büszkén mesélnek a vállalat eredményeiről.
 • Hiszünk abban, hogy kollégáink folyamatos fejlesztésével egyben cégünk jövőjét is építjük.
 • Megbízunk a kollégáinkban, ezért autonómiát biztosítunk a csapatoknak a mindennapi munkavégzés során.

Ami a kollégáink szerint a
legértékesebb nálunk:

Egy fiatalos és barátságos környezetben dolgozunk nap, mint nap, ahol a csapatszellem a legfontosabb.

A foodpandánál nemcsak egy láncszem vagy a gépezetben: nálunk tényleg mindenki fontos értéket képvisel.

Olyan innovatív iparágban dolgozunk, ahol az ötletek nagyon gyorsan megvalósulhatnak, így a munkánknak minden esetben gyors és kézzelfogható eredménye van.

Egy olyan piacvezető cégnél dolgozhatunk, ahol stabil nemzetközi háttérrel és a legnagyobb iparági ismertséggel rendelkezünk.

A foodpandánál teret adunk az önmegvalósításnak, egy olyan izgalmas és kihívásokkal teli munkakörnyezetet biztosítunk, ahol mindenki megtalálhatja a számításait.

Egymástól is sokat tanulunk, hiszen a legmagasabb szintű szakemberek alkotják a csapatunkat.

Az emberközpontúság nemcsak a kollégák, de a management hozzáállását is tükrözi, akik mind emberileg, mind szakmailag támogatják a mindennapi munkavégzést.

A sokszínűség nem csak papírforma a foodpandánál:

Olyan kezdeményezések mellé álltunk az elmúlt időszakban, mint az Amnesty International #EgyLépésselKözelebb kampánya, vagy a Család az család kezdeményezés.

Amnesty International
A család az család

Aktuális

Oszd meg
ismerőseiddel a nyitott pozíciókat!